Food By-product Preservation Food By-product Preservation

 

 

 

Зберігання побічних продуктів харчової промисловості

Збереження поживної цінності побічних продуктів харчової промисловості має вирішальне значення для підтримки цього потоку виробництва інгредієнтів для тваринних кормів із високою придатністю. Однак запобігання псуванню побічних харчових продуктів можуть ускладнювати умови, сприятливі для розмноження мікроорганізмів.

Підвищення обізнаності

Виробники продуктів харчування все частіше усвідомлюють необхідність дбайливого використання наявних ресурсів для задоволення потреб населення планети, що постійно зростає. Використання поживних побічних продуктів харчової промисловості як тваринних кормів — передумова більш сталого виробництва тваринного білка і зменшення відходів. Як наслідок, запобігання споживанню мікроорганізмами цінних поживних речовин у побічних продуктах харчової промисловості стало важливим аспектом забезпечення їх придатності для включення у тваринний корм.

Вплив на фермерське господарство

Традиційно більшість побічних продуктів втрачаються на звалищах, при виробництві біогазу або, рідше, використовуються для виготовлення тваринних кормів на основі сухої речовини, а не харчової цінності.

Без належної обробки протягом семи днів зберігання проліферація мікроорганізмів знизить рівень сухої речовини аж на 30 %.

Це вказує на величезний потенціал для підтримки економічної цінності та забезпечення доступності поживних речовин для тварин шляхом збереження цілісності харчових побічних продуктів.

Наша пропозиція для підтримки зберігання побічних продуктів

Food By-product Preservation

Зберігання побічних продуктів харчової промисловості

Детальніше