Ingredient Research Centre Ingredient Research Centre

Дослідження інгредієнтів

Центр із досліджень інгредієнтів, який базується в Нідерландах, зосереджується на дослідженні та ідентифікації нових біологічно активних речовин та інгредієнтів, що можуть лягти в основу інноваційних, екологічних та ефективних рішень для кормових добавок.

До складу команди, що займається дослідженнями інгредієнтів, увійшли високоосвічені та досвідчені експерти, що представляють різні дисципліни. Кожен член команди спеціалізується на своїй ключовій галузі — біохімії, мікотоксикології, мікробіології, збагаченому мікроелементами харчуванні, здоров’ї кишківника та формулюванні фізичного складу. Це сприяє внутрішньому співробітництву та міждисциплінарному підходу до розробки високоякісних рішень. Наша дослідницька програма охоплює багато різних видів тварин і проводиться у спеціалізованих науково-дослідних центрах Trouw Nutrition, а також через академічну та галузеву співпрацю по всьому світу.

Зміцнення здоров’я кишківника за допомогою інноваційних технологій

Команда з дослідження інгредієнтів використовує комплексний підхід до інновацій, розробляючи новаторські концепції для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту у сільськогосподарських видів тварин. Ми працюємо з ключовими партнерами, щоб задовольнити потреби клієнтів шляхом:

  • Застосування інноваційних технологій для підвищення стійкості шлунково-кишкового тракту в умовах екологічних проблем, загроз зараження мікроорганізмами та мікотоксинами
  • Інтеграції специфічних біотехнологій у програми управління, спрямовані на оптимізацію травної здатності та поглинання поживних речовин протягом виробничого життєвого циклу
  • Застосування технологій приготування кормів для оптимізації раціонів і підвищення ефективності використання поживних речовин

Створення сталих рішень щодо безпеки кормів для оптимізації та підтримки виробництва

Використання побічних продуктів харчової промисловості додатково до сировини та інгредієнтів на фермі — поширена практика в системах тваринництва в усьому світі. Збереження цих кормових інгредієнтів для забезпечення як створення високоякісних раціонів, так і поліпшень у сільськогосподарській галузі є ключовою можливістю для інновацій.

Наша група співпрацює із зовнішніми партнерами, щоб гарантувати високоякісний корм та оптимізовану продуктивність за допомогою програм безпеки кормів на фермах, які:

  • Зберігають побічний продукт для використання в якості кормових інгредієнтів
  • Надають рішення для підвищення якості та усунення біологічних забруднень із кормової сировини під час транспортування та виробництва
  • Застосовують специфічні біотехнології для розробки рішень для зменшення негативного впливу мікотоксинів, що містяться в кормах, на різні види сільськогосподарських тварин
«Наша мета — розробити нові, ефективні, орієнтовані на клієнта рішення щодо кормових добавок на перетині передових технологічних та наукових досягнень. Інтегровані в наш підхід до загальної програми, ці рішення створять значну цінність для споживача та підтримають відповідність системи тваринництва принципам сталого розвитку».
Джон Долман, менеджер центру з дослідження інгредієнтів Trouw Nutrition

Інші секції:

Дослідницька робота за напрямком наукових відкриттів
Моделювання та аналіз даних
Дослідження у галузі птахівництва
Дослідження у галузі жуйних тварин
Дослідження у галузі свинарства
Інноваційна лабораторія
Глобальна перевірка даних