Grower-finisher Performance Grower-finisher Performance

Досягнення оптимальної продуктивності

Оптимальне виробництво забезпечується тоді, коли тварина досягає високого рівня продуктивності та ефективності корму, зберігаючи при цьому гарний загальний стан здоров’я. Отже, гарантування ефективної обробки та підбору співвідношення поживних речовин до потреб свині з одночасним стимулюванням росту й обмеженням втрати поживних речовин є важливим чинником для досягнення оптимальної продуктивності.

Підвищення ефективності виробництва та кормів

Витрати на корм є основним компонентом загальної собівартості продукції до досягнення ринкової ваги. Саме тому для свиней на етапі відгодівлі кормами гровер-фінішер важливо ефективно використовувати поживні речовини корму та вкладати їх у продуктивність, а не в захисні механізми. Оптимізація здоров’я кишківника — запорука прибутковості, адже якщо виникають проблеми зі здоров’ям, поживні речовини перенаправляються з росту та розвитку на інші метаболічні потреби. Важливо, щоб утримання було направлене на підтримку свиней на етапі відгодівлі кормами гровер-фінішер для досягнення найвищих можливих рівнів ефективності виробництва та кормів з одночасною підтримкою належного стану здоров’я тварини.

Сприяння рівномірному росту

Відсоток туш у бажаному діапазоні ваги — дуже важливий показник для м’ясопереробного підприємства. Щоб уникнути труднощів зі звільненням хлівів та штрафами, виробники свиней повинні забезпечити однорідність свого стада. Ми рекомендуємо впроваджувати заходи з підбору раціону для стимуляції росту тварин із малою вагою, а в кінцевому підсумку — досягнення поліпшеної однорідності стада.

Якість туш і м’яса свиней

Сучасний генетичний відбір свиней здійснюється для виробництва нежирного м’яса, тому що на багатьох ринках високо цінується пісне м’ясо з високим вмістом білка. Нарощування такого нежирного м’яса (накопичення білка) можна досягти лише тоді, коли раціон свині складено з урахуванням достатньої кількості амінокислот та енергії. Також якісні характеристики туші та м’яса визначає ряд інших чинників — зовнішній вигляд, рівень рН, водоутримуюча здатність та вага окремих відрізів.

"Згідно з останніми дослідженнями, коли здоров’я тварин поставлено під загрозу, значна частина спожитої енергії використовується для її подолання, а не для підтримки, а ефективне перетравлення білка знижується..."
Пітер Смід– Глобальний керівник програми Health Feed Additives

Наша пропозиція для продуктивності гровера-фінішера

Swine Production Efficiency Programme

Програма підвищення ефективності виробництва свиней

 

Програма підвищення ефективності виробництва допомагає тваринам досягти максимально можливого рівня продуктивності та ефективності використання корму, зберігаючи при цьому належний стан здоров’я.

 

Детальніше

NutriOpt Optimal Performance (Swine Model)

NutriOpt Optimal Performance (модель для свиней)

 

Краще прогнозуйте продуктивність стада та обчислюйте економічний вплив кількох стратегій годівлі.

Детальніше