Програмний підхід до харчування та виробництва птиці
Ми зібрали дослідницьку групу з питань птахівництва, що складається з висококваліфікованих вчених-дослідників, техніків-дослідників і підготовлених технічних працівників фермерських господарств. Вони зосереджуються на розробці та перевірці інноваційних харчових рішень для задоволення потреб наших партнерів-виробників, які займаються вирощуванням та розведенням бройлерів і курей-несучок.
Сфери досліджень охоплюють широкий спектр галузевих проблем: харчування (корми), управління (фермерське господарство) та здоров’я. Дослідницька робота має на меті розробку програмного підходу до сталого виробництва птиці.
Фундаментальні та прикладні дослідження проводяться з метою:
- Створення харчових рішень для екологічного, здорового зростання птиці, зменшення залежності від антибіотиків
-
Поліпшення якості харчування в ранньому віці — протягом перших чотирьох вирішальних днів після вилуплення курчат за допомогою таких рішень, як ChickCare
- Ознайомтеся з концепцією розділеного годування, згідно з якою склад ранкового корму для курей-несучок відрізняється від вечірнього. Це точніше задовольняє потреби курей у поживних речовинах під час циклу формування яєць. Чудовий приклад точного харчування із дотриманням принципів сталого розвитку, що забезпечує вищу продуктивність курей-несучок і зниження викидів азоту і фосфору в навколишнє середовище
